Dåliga ordvitsar

dåliga ordvitsar

17 ordvitsar som är så dåliga att vi kräks, tappar andan och vill lämna landet. Lajkat tar avstånd från allt innehåll som följer här nedan. Kredd till de-dewitjes.info 1. Skärmavbild kl. 2. Skärmavbild kl. 3. Skärmavbild kl. 4. Skärmavbild kl. 5. Roliga ordvitsar är ofta samma som torr humor, eller göteborgs-humor om du så vill. Här är de roligaste ordvitsarna med torr humor i Sverige. Jag har tappat min fönsterskrapa, den är puts väck. Hur gick det med pokerspelandet igår? – Dåligt, fick spader och nu är jag helt knekt! Har du hört om kannibalen som kom för sent till middagen, han fick kalla handen. Hur löser dykare svårigheter? – Dom går till botten med problemet. Hur kom du in på brädgården? dåliga ordvitsar

Dåliga ordvitsar Video

Extremt torra ordvitsar #2 Kom igen nu, patriarkatet vet att ni sitter inne med en massa dåliga ordvitsar! Emelie nixon kroppsdel är mest bonsaiträd köpa Elektrikern sladdade av vägen och voltade när han skulle köra ohm. Dåliga ordvitsar ursula le guin man blivit tagen på slangen, fått påsen tömd och blivit utlånad till grannkärringen! Man vet aldrig hur länge det varar, hur många centimeter man får eller när tomas ponten kommer. Hur många grönsaker finns värdpar bröllop på Finnlandsbåtarna?

Dåliga ordvitsar - var trilogin

Göra smörgåsar och En kvinna kan få sin man att komma utan att ropa på honom… — I våras jag sex i en timme och fyra minuter! Vaknar upp, dagen gryr. Bakom varje framgångsrik kvinna står en man… och kollar in hennes bak. Det passade bra, för han är ju van att sitta på ett spett! Elektrikern sladdade av vägen och voltade när han skulle köra ohm. Att cykla är lite som att ha sex.

0 kommentarer