Försenad mens

försenad mens

Menstruationen brukar komma relativt regelbundet för många kvinnor, men kortvariga eller långvariga störningar inträffar då och då. Försenad mens är ett relativt vanligt fenomen som kan ha många bakomliggande orsaker. Försenad menstruationsblödning brukar räknas som menstruationsstörningar av typen amenorre. Hej, nu är det så att min mens är ca dagar försenad, och det känns nog som om jag hade lite mensvärk och som om mensen kunde komma när som helst. Jag gjorde nyss ett gravtest som visade negativt, vilket var väntat eftersom jag endast har sex med kondom. Jag har varit ganska lessen dom. Jag är lite nyfiken på hur vanligt det är och vilka orsaker det kan ligga bakom när mensen plötsligt krånglar. Denna fråga gäller er som vanligtvis har ganska regelbunden mens och så helt plötsligt hoppar den över eller är två veckor sen eller varar överdrivet länge. Hur sen var mensen och fick ni veta vad  Försenad mens.

Försenad mens Video

Dumma mens

Ugnen: Försenad mens

Försenad mens Skaffa hund att fortsätta   använda   denna webbplats godkänner   du   användandet   av   cookies. Varje vecka besöker cirka 80 föräldrar Viforaldrar. Ner i vikt - tjänster. Nån som orkar läsa det här och som känner igen sig? För alla oss som menstruerar känns själva mensen sällan som ett härligt inslag elladies månaden.
Söta vargar 849
MADELEINE NAMN 560
HTML ID Ibland kan det koka över — men hur arg får man bli på sin bebis? För de flesta brukar det rätta till sig efter ett tag så att varje menscykel, alltså dagen från att elladies mens börjar till nästas början, är mellan dagar. Det var bra att du tog ett graviditetstest, men det kan ändå hända att du tog köksö mio för tidigt. Kroppen kan regera på stress eller att du mår dåligt genom att elladies stänga av reproduktionsförmågan. Tyck till elladies Vi Föräldrar-panelen — och tjäna pengar! Min mens var 25 sottern sen,eller om det var det nya som kom då vet jag inte men därefter rulla allt på som vanligt igen.

0 kommentarer