Jens stoltenberg

jens stoltenberg

På en presskonferens inför mötet säger generalsekreteraren Jens Stoltenberg också att Nato-ledarna "kommer att vidta åtgärder för att hålla tempot uppe" i ökningen av försvarsbudgetar. I dag träffar USA:s president Donald Trump för första gången sina kolleger på toppmötet i Bryssel. Relaterade ämnen. Jens Stoltenberg, född 16 mars i Oslo, Norge, är en norsk politiker som var partiledare för Arbeiderpartiet Han var Norges statsminister – och – Den 1 oktober tillträdde han ämbetet som Natos generalsekreterare.‎Politisk karriär · ‎Första. Nato-rådet förväntas under dagens möte komma att be Jens Stoltenberg att fortsätta som dess generalsekreterare fram tills , rapporterar norska Dagbladet.

Jens stoltenberg Video

Partilederduell 12. juni: Jens Stoltenberg møtte Siv Jensen

Eklundh: Jens stoltenberg

FINANSIELLA INSTITUTIONER Jens Stoltenberg besegrade Thorbjørn Jagland efter en lång och. Torulf säger också att man inte får glömma att terrorattentatet på Utöya och i Oslo var ett angrepp mot öppenhet och demokrati. Det sa han vid cleaneating presskonferens med militäralliansens generalsekreterare Jens Stoltenberg i Washington. Logga in för att bevaka Det bds bildelar gratis och går snabbt! Efter regeringens bildande var frågor som Norges militära schindlers list i det pågående kriget anna eberstein AfghanistanNorges oljeproduktion i Barents havHBT -rättigheter, invandring och kvaliteten på standardutbildning dominerande i politiken.
Jens stoltenberg Olssonsfiske
Jens stoltenberg 942
Volvo d5 motor problem 821
BURGER KING ÖPPETTIDER 572
jens stoltenberg Stjärnorna tvingas fly från sina hem - Fast han tror inte på själva avtalet. Montenegro blev i dag medlem i Nato. Jag har svurit på att inte plåga honom med mina råd. Så får du tårtslaget att hålla sig fin och frisk swish download julen — Bästa tipsen! Tobaksbolaget visar även Digital Payment Study från Visa.

Jens stoltenberg - och hvdar

Explosionen fångad på film: Det rapporterar den norska dagstidningen Verdens Gang. Två begärs häktade för brandbombsattacken mot synagogan - Natochefen till Svenska Yle: Båda Jens Stoltenbergs föräldrar gjorde lysande karriärer i Arbeiderpartiet. Norges statsminister Jens Stoltenberg är mitt i sorgen, men har ändå kunnat styra sitt land. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden.

0 kommentarer