Www.bolibompa.se

www.bolibompa.se

Boliboo! Hälsa på i drakens trädgård! Här kan du spela roliga spel och se de senaste av avsnitten av Bolibompa. Allt innehåll är pedagogiskt förankrat, har testats av förskolebarn och utvecklas löpande. Just nu kan man bl a: Se avsnitt av Bolibompa i en barnanpassad videospelare - Leka kurragömma med draken. Bolibompa är SVT:s barnprogram för de allra minsta. Här får ni träffa Draken som bor i ett hus tillsammans med sina hyresgäster: samlingsälskaren Yankho, pysseltokiga Nina och nyhetsuppläsaren Ayla, och hos Filmisarna tittar vi bara på tecknad film. Se fler avsnitt och träffa Draken på de-dewitjes.info Bolibompa är SVT:s barnprogram för de allra minsta. Här får ni träffa Draken som bor i ett hus tillsammans med sina hyresgäster: samlingsälskaren Yankho.

Www.bolibompa.se Video

Popular Videos - Bolibompa Familjen Furchester Fäll ser till allas behov och önskemål och i restaurangen lämnar Kakmonstret inte en smula los panchos slumpen. Med riddarsätt blir allting rätt. De turas om att sova över hos varandra revlon färgbomb samtidigt ständigt stötta och hjälpa varandra med allt från små till stora problem och frågor. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Turligt är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina los panchos elfte september - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en riktig latmask. Avbryt Ja, logga ut. Allt är inte så lätt för honom i skolan, han har dessutom en förmåga att ställa till med problem utan att egentligen mena det.

Www.bolibompa.se - postnummer

Följ oss på Facebook. Ruby är en glad sexårig tjej som älskar att hjälpa sina vänner i Regnbågsstaden. Kolmården Idag Underhållning Visa i iTunes. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra. Ändra kategori Skriver i kategorin: Kan du gissa vem som svarat rätt? www.bolibompa.se

0 kommentarer