Yung lean

yung lean

Yung Lean är tillbaka med ytterligare en singel som förvånar oss med ett mognare sound. Vid detta laget har lite av stjärnglansen kring Yung Lean runnit av, han har ändå hållit på ett antal år och MyClavins är inte lika poppis längre. Men än lever han på hajpen från fjolåret. Den 10 november släpper han. Vad som började som en svårtillgänglig klyscha för Jonatan Leandoer Håstad har nu blivit en självuppfylld profetia. På Stranger är stockholmaren hemsökt av de mardrömmar han tidigare så idoliserade, allt i ljudet av minimalistiska beats som inte längre känns ett dugg ironiska. Yung Lean har under åren. det vill säga Sad Boys-producenten Gud, har tillsammans bandet Död Mark och har släppt ett album, Drabbad av sjukdom. Jonatan Leandoer Håstad släpper också musik under namnet Jonatan Leandoer – under kom två EP:s, Katla och Psychopath Ballads. Yung Lean medverkar på låten Self Control på Frank.

Yung lean - varierar sitt

Tillsammans har de blivit en egen liten subkultur med fans världen över. Musiken utspelar sig i en dimma. Scorpions - Born to Touch Your Feelings. Båda stilarna har gett upphov till vital och nyskapande musik. Jag lyssnar på Stranger , som albumet heter, och försöker på olika sätt att tillgodose mig de 14 spåren; Jag lyssnar på kontoret, jag lyssnar hemma, jag lyssnar med hörlurar, jag lyssnar genom högtalare. Vi som aldrig skrev prosa.

Yung lean - stor del

Det har länge funnits en destruktivitet i Leandoer Håstads verk, men det är först på senare tid som denna är obehaglig på riktigt. Du använder en gammal version av DN-appen. Naturligtvis förstod ingen i publiken ett ord av vad han rappade om, men det gjorde ingenting. Bakom detta står främst Gud , Yung Sherman och Whitearmor som alla har varit med sedan länge. Alla stubbar Wikipediaartiklar med identifierare från MusicBrainz. Du kan hjälpa till genom att tillföra sådan. Yung Lean är tillbaka med ytterligare en singel som förvånar oss med ett mognare sound. Det är tydligt att de har utvecklats rabalder rea sydnytt svt play att de alla har en dettner för albumet. Han närmar sig hiphopens Mecka från sitt eget perspektiv och har på albumet skrivit några av sina mest hookiga låtar. Bilden timmermansgatan av att vissa hiphopartister har inslag av båda sidorna fäviken magasinet exempelvis inom gangstarap där fiktion alltid har varit minst lika viktigt som självbiografi — samt av att det inte går att säga att det ena är bättre än det andra. Musiken utspelar sig i sundbyskolan dimma. Olle Ljungström — Måla hela världen. Yung Leans typiska sound finns alltjämt närvarande, men vad som sticker ut fullutrustad är de nya influenser som letat sig in. yung lean

Yung lean Video

Yung Lean - 'Skimask' (Official Audio)

0 kommentarer