Parlamentet

parlamentet

Parlamentet är ett underhållningsprogram i TV4 där Sveriges vassaste komiker levererar träffsäker satir och ironi för att ge en humoristisk bild av dagens sa. Streama Parlamentet direkt på webben och i våra appar. Se hela programmet och mycket mer på TV4 Play! I veckans "Tips från coachen" spårar en drogpåverkad Robert Gustafsson ur rejält. Snacksaliga och.

Parlamentet Video

BÄSTA AV PARLAMENTET 2016-2017

Parlamentet - bra stt

Magnus Betnér om maffian klipp. När man hade med svenska personer brukade man klippa om, men när det var utländska personer med gjorde man istället en rolig textöversättning. Nilsson, 50, på Instagram med texten. Oftast var det programledaren som gav fraserna till panelen, ibland fick panelmedlemmerna själva vilka fraser de ville börja med. Krister Henriksson, det var ett bra val.

Parlamentet - att (ter-)kicka

Senaste från Parlamentet 0: Panelen ska hålla en diskussion, där de måste börja varje mening med först A, sedan B, sedan C osv. Sigrids stopp — i relationen med Samir. Röda laget briljerar med Japan-kunskaper klipp. Utskällningar, trakasserier och mobbning — programledaren själv nekar.

0 kommentarer