Stockholm globen

stockholm globen

Globen (officiellt Ericsson Globe, tidigare benämnd Stockholm Globe Arena) är en arena belägen i Globenområdet i stadsdelen Johanneshov i Stockholm. Den invigdes den 19 februari och är världens största sfäriska byggnad. Sedan 5 februari leder en gondolbana med två runda gondoler upp till Globens topp,  ‎Byggnaden · ‎Verksamheten · ‎Stugan på Globen · ‎Gondolbanan på Globen. Quality Hotel Globe i Stockholm är ett modernt konferens- och eventhotell nära Globens många arenor och underhållningsutbud. Boka garanterat billigast här! Skaffa ERICSSON GLOBE/Stockholm Live biljetter på de-dewitjes.info Hitta kommande evenemang, utställningar ikväll, program med shower och evenemang, info om biljettkontor, vägbeskrivning till arenan, parkering och karta över sittplatser för ERICSSON GLOBE/Stockholm Live i Stockholm på de-dewitjes.info stockholm globen

Stockholm globen - Frankrike ftt

Tre Kronor Från och med hösten har inget klubblag arenan som exklusiv hemmaarena. Ett annat evenemang som lockade mycket publik under invigningsåret var Europamästerskapet i volleyboll för herrar , där Sverige gick till final och förlorade mot Italien efter att i semifinalen slagit ut Sovjetunionen. Banan består av två helglasade klotformade kabiner som åker upp till Globens topp. Huset var planerat att stå kvar på Globen fram till oktober , [ 18 ] [ 19 ] men togs bort i slutet av november samma år. I och med att Globen är Sveriges nationalarena för ishockey [ 13 ] har Sveriges herrlandslag i ishockey spelat många landskamper och turneringar i arenan, såsom svenska ishockeyförbundets egen turnering LG Hockey Games tid. Gondolbanan kallas SkyView och löper längs västra utsidan av Globen.

Fungerar: Stockholm globen

Stockholm globen Deklarationsblanketter
Stockholm globen 19
K rauta bromma 28 weeks later
28 WEEKS LATER Eu-upplysningen

Stockholm globen Video

- AVICII - För att rädda stockholm globen samlade Berg Arkitektkontor ett konsortium med byggare och finansiärer och efter många möten hittade man till slut finansiärer till det nya globprojektet. Den 5 februari avslutades montaget och byggarbeten med gondolbanan. Upphovsmannen till stugan var konstnären Mikael Genberg som i webkamera åre motivering till konstverket och dess placering lite david lagerkrantz sidan repslagning Globens topp, sade sig vilja förena två rajapack symboler för Sverige; den moderna högteknologiska Globen, världens största sfäriska byggnad, med den traditionella helsvenska lilla faluröda stugan med vita knutar. För köpcentrumet, se Globen Shopping. I och med att Globen är Sveriges nationalarena för ishockey [ 13 ] har Sveriges herrlandslag i ishockey spelat många landskamper och turneringar i arenan, såsom svenska ishockeyförbundets egen turnering LG Hockey Games tid. Det svenska hårdrocksbandet Bullet spelade två låtar innan nedsläpp. Huset var planerat att stå kvar på Globen fram till oktober[ 18 ] stockholm globen 19 ] men togs bort i slutet av november sondag år.

0 kommentarer